FertInTime viert kampioenschap VV FSG: Een Viering van Samenwerking en Succes

Met trots kondigt FertInTime Europe aan dat de M015 van Vrouwenvoetbal Vereniging FSG - VV FSG, waar wij de hoofdsponsor van zijn, kampioen is geworden! Samen met de dames hebben we deze geweldige prestatie gevierd en de champagne laten knallen! 🍾

Proficiat aan de dames, de fiere voorzitter en teammanager Wil Paauwe, en de coaches Marc Willems en Andy Donners. Jullie inzet en toewijding hebben geleid tot dit fantastische resultaat. We kijken uit naar nog meer succes in de toekomst! 🌟🏆

Een Jaar van Inspanning en Succes

Het succes van VV FSG M015 komt niet uit de lucht vallen. Het is het resultaat van een jaar lang hard werken, doorzettingsvermogen en toewijding van zowel de speelsters als de staf. Dit seizoen hebben ze hun tegenstanders overtuigend verslagen, wat culmineerde in een prachtige 4-1 overwinning tijdens de laatste match/wedstrijd. Het kampioenschap is een weerspiegeling van hun inzet en het professionele leiderschap van de coaches en het managementteam. 

Samenwerking en Maatschappelijke Bijdrage

FertInTime gelooft sterk in het ondersteunen van lokale gemeenschappen en sportverenigingen. Als hoofdsponsor van VV FSG M015 zijn we trots op de rol die we hebben gespeeld in hun succes. Onze sponsoring gaat verder dan financiële steun; het is een investering in de gemeenschap en de toekomst van jonge sportvrouwen. We zijn verheugd dat we met onze bijdragen de weg hebben kunnen effenen voor dit team om hun volledige potentieel te bereiken.

Viering van het Kampioenschap

Na het behalen van de titel werd het kampioenschap uitgebreid gevierd. De speelsters en staf werden in de bloemetjes gezet met rozen, mede mogelijk gemaakt door Sasje's Bloemenboetiek Born. Daarnaast ontvingen ze persoonlijke cadeaus, waaronder mooie armbandjes, gesponsord door Nicole Vos & Ron Huntjens. En natuurlijk, zoals bij elk groot kampioenschap, werd er champagne geschonken - een geste van FertInTime om dit memorabele moment extra glans te geven.

Toekomstige Uitdagingen en Ambities

Met de meer dan verdiende titel op zak, ging het team op 25 mei met de bus richting Wageningen om nog één keer te knallen in de derde fase. Daarna volgen nog twee NK-toernooien in juni 2024, met een feestelijke afsluiting op 16 juni 2024. We kijken met spanning uit naar deze toernooien en zijn ervan overtuigd dat de dames opnieuw zullen schitteren. De kampioenen kwamen met een overwinning 2-3 naar huis.

Het Belang van Sponsoring in de Sport

Sponsoring speelt een cruciale rol in de ontwikkeling van sportteams. Het biedt niet alleen financiële steun, maar ook een gevoel van erkenning en waardering voor de inspanningen van de atleten. FertInTime is trots om deel uit te maken van dit succesverhaal en ziet sponsoring als een essentieel onderdeel van zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid. Door te investeren in sport en gemeenschap, helpen we dromen te realiseren en talenten te ontwikkelen.

Dankwoord

Namens de speelsters, staf en het bestuur van VV FSG willen we onze dank uitspreken aan alle sponsoren die dit mogelijk hebben gemaakt. Jullie bijdragen hebben niet alleen het team geholpen om hun doelen te bereiken, maar ook de gemeenschap geïnspireerd en verenigd. Samen hebben we laten zien dat samenwerking en steun leiden tot geweldige prestaties.

FertInTime blijft zich inzetten voor de ondersteuning van sport en gemeenschap. We kijken ernaar uit om nog meer successen te vieren en onze bijdrage te blijven leveren aan de ontwikkeling van talenten en het realiseren van dromen. Samen met VV FSG en andere partners zullen we blijven streven naar excellentie, zowel op als buiten het veld.

In de komende maanden zullen we blijven werken aan het versterken van onze banden met de gemeenschap en het ondersteunen van initiatieven die een positieve impact hebben. We wensen VV FSG veel succes in de komende toernooien en zijn ervan overtuigd dat ze zullen blijven schitteren. Op naar nog meer onvergetelijke momenten en overwinningen! 💪🏻

Weiter
Weiter

Koksijde Golf ter Hille, genießen Sie die Kunst von Westflandern.